یکشنبه , ۳۱ فروردین ۱۴۰۴

کسری درویش دفاع از دکترای خود را با موفقیت به پایان رساند

کسری درویش دانش آموخته دانشگاه شهید بهشتی (دانشگاه ملی) مقطع کارشناسی رشته علوم کامپیوتر(Computer Science)بوده است.باتوجه به نبوغ و فعالیت های علمی اش از سوی دانشگاه UMBC مریلند آمریکا بصورت مستقیم در مقطع دکترا (PHD) موفق به دریافت بورسیه شد تا در همان رشته و شاخه هوش مصنوعی ادامه تحصیل دهد. وی در تاریخ ٢۴ امرداد ١٣٩٧ خورشیدی عازم این دانشگاه آمریکایی شد.

در روز 11 آپریل 2025 میلادی برابر با ۲۲ فروردین ماه ۱۴۰۴ خورشیدی در دانشگاه UMBC در مریلند آمریکا(University of Maryland Baltimore County) کسرا درویش با استواری و تسلط کامل موفق به گرفتن تایید استادان در جلسه دفاع دکترای خود شد.
در این جلسه ۶ استاد از کمیته داوری؛ که یک استاد از داشنگاه کالیفرنیای جنوبی بودند،دانشجویان دکترای دانشگاه UMBC ، دانشجویان دکترای دانشگاه جانز هاپکینز، دوستان، اعضای خانواده و اساتید دوره ی لیسانس دانشگاه ملی نیز بصورت آنلاین از ایران حضور داشتند.
عنوان پایان نامه ی دکترای کسری درویش ‍‍‍”از دریافت تا معنا: یادگیری ماشین چندوجهی و تقابلی برای فهمیدن منظور و زبان انسان” می باشد که معادل انگلیسی آن عبارت است از:
From Perceptions to Meaning: Multimodal and Contrastive Machine Learning to Ground Human Intentions and Language

دکتر درویش ایده ی پایان نامه خود را اینگونه به درویش نیوز بیان کرد؛ “طراحی هوش مصنوعی که بتواند محیط اطراف را با سنسورهای مختلف درک کند و زبان طبیعی انسان را بفهمد. این پایان نامه (مجموعه ی تحقیق ها و مقاله هام) این قابلیت را به انسان می دهد که با زبان محاوره و غیر تخصصی (بدون نیاز به متخصص کامپیوتر و هوش مصنوعی) با هوش مصنوعی ارتباط برقرار کند و هوش مصنوعی زبان انسان را آنگونه که در آن محیط معنا پیدا می کند بفهمد.
کسری درویش زبان طبیعی را طبیعی ترین شکل ارتباط میان انسان و هوش مصنوعی می دانند.

به گزارش تارنمای خبری فرهنگی درویش نیوز؛ دکتر کسری درویش سایت شخصی به نشانی https://kasraprime.com دارد که علاقمندان می توانند از ایشان در مسیر پژوهشی و تحصیلی خود راهنمایی بگیرند. در اینجا به بخش هایی از تارنمای ایشان اشاره می کنیم تا الگوی مناسبی برای جوانان معرفی شود و از سویی با نوع نگاه یا جهان بینی یک پژوهشگر آشنا شویم .

کسری درویش در بخشی از تارنمای خود چنین عنوان می کند: ” من معتقدم تدریس بهترین راه یادگیری است. وقتی آموزش می دهید متوجه نقاط ضعف خود در درک آن مطلب می شوید. تدریس را یک هنر  می دانم هنری برای جذب توجه مخاطبان شما برای مدت زمان طولانی؛ یک معلم خوب باید یک کمدین خوب و آگاه ، داستان نویس خوب و شخصیت مهربانی داشته باشد. ”

دکتر درویش در تارنمای خود از دوران راهنمایی و دبیرستان خود یاد می کند و می گوید:
“در دوران راهنمایی و دبیرستان یک بازیکن حرفه ای فوتبال بودم و در تیم جوانان باشگاه فوتبال سایپا بازی می کردم. پستی که بیشتر از همه در آن بازی می کردم هافبک میانی بود. بازیکنان مورد علاقه من کوین دی بروین، رونالدو نازاریو، کریستیانو رونالدو و زیدان هستند.”

درویش معتقد است بازی های رایانه ای ابزار قدرتمندی برای یادگیری هستند و در بخشی دیگر از تارنمای خود می گوید: “وقتی در مدرسه راهنمایی بودم فقط با بازی Age of Mythology چیزهای زیادی در مورد یونان باستان و اساطیر یونان یاد گرفتم. توانستم پرچم کشورها را با بازی فیفا یاد بگیرم.”
وی در مورد اهمیت و نقش کتاب در تارنمای خود اینگونه می نویسد: “هر کتاب را فرصتی می بینم تا در ذهن نویسنده فرو بروم و چیزهای زیادی در مورد ایده های آنها بیاموزم.” ژانرهای مورد علاقه من علمی تخیلی، کلاسیک و غیر تخیلی هستند. کتاب هایی که از خواندن آن بیشتر لذت می برم عبارتند از: مشکل سه بدن نوشته سیکسین لیو، غریبه اثر آلبر کامو، شازده کوچولو اثر آنتوان دو سنت اگزوپری، انسان در جستجوی معنا اثر ویکتور فرانکل و تفکر سریع و آهسته نوشته دانیل کانمن.”

کسری درویش به نواختن پیانو کلاسیک اشاره می کند و می گوید: “مشکل این است که شما نمی توانید پیانوی خود را با خودتان حرکت دهید. بنابراین، من تقریباً همیشه نت های موسیقی خود را همراه دارم تا اگر جایی پیانو پیدا کردم، بتوانم تمرین کنم. آهنگسازان مورد علاقه من ولفگانگ آمادئوس موتزارت و فردریک شوپن هستند. قطعات کلاسیک مورد علاقه من Rondo Alla Turca (مارش ترکی) اثر موتزارت و عروسی عشق اثر Paul de Senneville هستند.”

همچنین بررسی کنید

علی آقا علوی بروجردی درگذشت

علی آقا علوی بروجردی فرزند حبیب اله، داماد جعفرخان درویش و همسر شهلا درویش از …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.